Ställ en fråga till våra politiker

Vid kommunfullmäktiges nästa sammanträde den 4 mars kommer vi att ha en frågestund. Inför den är allmänheten välkomna att skicka in frågor om kommunens verksamheter till någon eller några av Värmdös politiker.

Skicka in din fråga till oss senast den 27 februari.
Du kan skicka in din fråga antingen via formuläret nedan, via e-post till varmdo.kommun@varmdo.se, eller skriftligen. 

För att få frågan besvarad måste du själv delta vid sammanträdet i Värmdösalen, kommunhuset i Skogsbo, Gustavsberg. Tänk på att talartiden för att ställa din fråga är 2 minuter och du kan enbart få en fråga besvarad.

Tid och plats: klockan 18:00 i Värmdösalen

Om riktlinjer för allmänhetens frågestund kan du läsa i detta dokument Öppnas i nytt fönster.

Dina personuppgifter

Formuläret som du skickar in blir allmän handling och registreras i kommunens ärendehanteringssystem. Om frågan tas upp på fullmäktige kommer ditt namn och din fråga publiceras på webben tillsammans med övriga handlingar till kommunfullmäktiges sammanträde. Alla kommunfullmäktiges sammanträden webbsänds och kan även ses i efterhand. Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen och uppgifter sparas även för arkivändamål enligt kommunstyrelsens dokumenthanteringsplan.

Läs mer om dina rättigheter och hur vi hanterar dina personuppgifter

Skicka in din fråga


Enkäten är avslutad, inga fler svar kan lämnas.

 

Du är även välkommen att skicka din fråga till oss per post:
Värmdö kommun, Allmänhetens frågestund på kommunfullmäktige, 134 81 Gustavsberg eller lämna in din fråga till vårt kontaktcenter.