• Brunt vatten kan förekomma i Gustavsberg och på Ingarö
    Just nu håller en omläggning av vattenledningar på att utföras mellan Ingarö och Gustavsberg. Detta kan göra att kranvattnet blir tillfälligt brunt för vissa boende i området. Om du upplever att vattnet är missfärgat, se till att spola vattnet tills det är klart. Vattnet är drickbart och missfärgningen är inte farlig, men undvik att använda tvättmaskinen om vattnet är missfärgat.
    Mer information

Värmdö i siffror

På denna sida har vi samlat ett urval av de nyckeltal som finns om kommunen för att ge exempel på vilken typ av öppna data som finns tillgängliga.

Statistiken kommer från Kommun- och landstingsdatabasen Kolada och bygger på data från ett stort antal myndigheter och organisationer, t.ex. SCB, SKL, Valmyndigheten, Bolagsverket, Skolverket, Socialstyrelsen och BRÅ. Den täcker allt från demografi till hur mycket olika tjänster kostar.

För varje nyckeltal så visas dels en graf över hur det har utvecklats under de år som Kolada har data för, dels en beskrivning av nyckeltalet och det anrop som används för att hämta data från Kolada.

Vill du se exakt vilka värden som gäller från år till år så håll musen över prickarna på grafen.

Jämför med andra kommuner på Kolada.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nyckeltal för Värmdö