Talande webbLyssna

Har du synpunkter på oss?

Vi vill veta vad du tycker om oss! Är du missnöjd med något, saknar du något, eller tycker du att vi är särskilt bra på någonting? Berätta för oss hur just du tycker att vi kan bli bättre.

Dina synpunkter gör oss bättre

För oss är det viktigt att få veta hur vi kan bli bättre. Därför vill vi gärna att du berättar om dina synpunkter, om sånt som fungerar mindre bra och om du har förslag till förbättringar.

Klagomål och synpunkter från våra elever är viktiga underlag för vårt utvecklingsarbete, och vi uppskattar att du tar dig tid och berättar för oss om dina erfarenheter.

Lämna en synpunkt

Vi utreder alla synpunkter som vi får in, och om det behövs vidtar vi åtgärder för att liknande händelser inte ska hända igen. Eftersom Komvux Värmdö tillhör Värmdö kommun lämnar du dina synpunkter på kommunens sida för synpunkter. Din synpunkt kommer att skickas vidare till rektor för Komvux Värmdö.

Om du vill kan du vara anonym när du lämnar in en synpunkt, men då har vi ingen möjlighet att återkomma till dig med information om hur vi har behandlat din synpunkt.

Här kan du lämna synpunkter eller klagomål på Komvux Värmdö. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarSenast publicerad:

Kontakt

Kontaktinfo basinfo


​Öppettider basinfo

Mer kontaktinformation