Talande webbLyssna

Exploateringsingenjör

Madeleine Persson

Vad jobbar du med?

Jag arbetar som exploateringsingenjör på samhällsbyggnadsavdelningen. Det innebär att jag i planarbetet bevakar att, och föreslår hur, detaljplanerna blir juridiskt genomförbara. Jag skriver också avtal med fastighetsägare och myndigheter i samband med planarbetet. I vissa projekt är jag projektledare och då är det mitt ansvar att se till att projektet drivs i rätt riktning och inom angiven budget.

Var har du för bakgrund?

Jag är utbildad civilingenjör vid Lantmäteriprogrammet (numera Samhällsbyggnadsprogrammet) vid Kungliga Tekniska Högskolan. Efter utbildningen arbetade jag i sex år som förrättningslantmätare på Lantmäteriet innan jag började på Värmdö.

Varför arbetar du på Värmdö kommun?

Efter några år på Lantmäteriet ville jag testa något nytt men där jag ändå kunde bidra med min kunskap och denna möjlighet såg jag i det jobbet jag nu har på Värmdö kommun. Samhällsbyggnadsavdelningen arbetade även med framtagande av ett nytt arbetssätt vilket jag tyckte vore kul att få delta i.

Vad är viktigt för att du ska trivas på jobbet?

Att få delta i roliga projekt, ha trevliga kollegor och känna att jag utvecklas i mitt arbete.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att få arbeta i så olika projekt som jag gör, som alla har sina utmaningar med fastighetsjuridiska bedömningar, och att hela tiden få lära mig nya saker av mina kollegor.

Vad skulle du säga till en som funderar på att söka jobb i Värmdö kommun?

Att det här finns möjlighet att delta i massor av olika utmanande projekt och att det är trevliga kollegor.

Senast publicerad: 2016-03-04

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se Mer kontaktinformation