Tyck till
Talande webbLyssna

Upphandling och inköp

Flygfoto över Sandhamn, med båtar och färja på vattnet

Vill du som företagare bidra till att utveckla Värmdö kommun? Värmdö kommun har cirka 3 500 aktiva leverantörer och gör varje år inköp för cirka en miljard kronor. Välkommen att göra affärer med oss!

Övergång till ny webbportal

Vi håller just nu på att flytta över information från våra gamla sidor till vår nya portal för företagare. Om du saknar information i menyn på denna sida kan det bero på att vi redan flyttat över informationen.

Gå till den nya portalen för företagare

Den offentliga marknaden är omfattande och långsiktig. Att vara leverantör till Värmdö kommun kan ge ditt företag både tillväxt och stabilitet. Det kan därför vara lönsamt att hålla koll på vilka upphandlingar som är aktuella inom kommunen.

På dessa sidor kan du bland annat finna information om hur du går tillväga för att bli leverantör till Värmdö kommun och vilka upphandlingar som är planerade. 

Värmdö kommun annonserar sina upphandlingar i e-Avrop. Där kan du hitta aktuella upphandlingarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och gällande avtallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Upphandlingsenheten på Värmdö kommun består av sex medarbetare. Till oss kan du vända dig om du har frågor kring upphandling och kommunens avtal. Som företagare kan du även kontakta upphandlingsenheten och boka ett möte.

Kontaktinformation

Upphandlingsenheten

varmdo.upphandling@varmdo.se

Senast publicerad: 2019-09-25