Djuröhemmets öppna dagverksamhet

Till Djuröhemmets öppna dagverksamhet är både du som bor hemma i vanligt boende och du som bor på Djuröhemmet välkommen.

Dagverksamhetens målsättning är att skapa en stimulerande och meningsfull vardag med aktiviteter som speglar dina och övriga deltagares behov. 

I möjligaste mån anpassas aktiviteterna efter dina och övriga deltagares intressen och önskemål.

Varför inte passa på att besöka Djuröhemmets egna restaurang "Kajutan" och avnjuta en god lunch i samband med ditt besök på Djuröhemmets öppna dagverksamhet.

Trivsam och hemlik inomhusmiljö

På dagverksamheten och på hela Djuröhemmet finns en medvetenhet om miljöns betydelse för ditt välbefinnande. Inomhus är det hemlikt, då vi strävar efter att skapa en social mötesplats som bidrar till delaktighet och glädje i tillvaron, såsom tidningsläsning, underhållning, bingo och traditionsbundna fester.

Tillgänglig utomhusmiljö året runt i skärgårdsidyll

Naturens skiftningar under de olika årstiderna inbjuder till utevistelse i vår vackra skärgårdsmiljö. Höstens färger lockar till promenader bland prasslande löv. Vintertid kan du ta en promenad i knarrande snö och se snön glittra på träd och gren.

Under vår och sommar stimuleras dina sinnen och minnen i "Minnenas trädgård". Den är tillgänglig även för dig som är rullstolsburen eller går med rollator. Här kan du sitta och njuta av en kopp kaffe, höra vattnet porla från dammen och titta på fåglarna och grönskan. Du kan njuta av doften från blommor och gräs eller varför inte spela lite boule.

Kontakt

tf Enhetschef
Josefin Börjesson
08-570 480 45
josefin.borjesson@varmdo.se

Kontaktpersoner

Evy Vinewik
evy.vinewik@varmdo.se

Djuröhemmets öppna dagverksamhet
Sollenkrokavägen 34
139 73 Djurhamn

08-574 409 21
08-574 409 00 (växel)

Öppettider

Måndag - fredag
09:15-15:30
(ej helgdagar)