Misa Nacka

Drivs av Misa AB

Vi vänder oss till dig med diagnos inom högfungerande AST (Autismspektrumtillstånd) och/eller en intellektuell funktionsnedsättning. Gemensamt för er som kontaktar Misa är en önskan att komma ut på den öppna arbetsmarknaden, antingen för att få anställning eller en praktikplats. När du kommer till Misa får du en egen arbetskonsulent. Ni arbetar tillsammans med att lyfta fram dina kunskaper, resurser och starka sidor. Sen matchas du mot arbetsplatser och arbetsuppgifter som passar dig.

Ni gör studiebesök på olika arbetsplatser och du kan prova att praktisera på en eller flera av dem. Vi ger dig även ett fortlöpande stöd på arbetsplatsen för att minimera eventuella svårigheter som du kan ha. Vi utgår ifrån dina önskemål och de blir styrande i vårt arbete. Beslut tas tillsammans med dig när det gäller aktiviteter som studiebesök och praktikperioder. Om ditt mål är anställning blir det också vårt mål.

Lokaler

Misa Nacka ligger på Cylindervägen 20, plan 5. Lokalen är anpassad för personer med funktionshinder. Lokalen är belägen i nära stadsmiljö med stor närhet till all slags samhällsservice och allmänna kommunikationer. Flertalet bussar stannar i närheten och det tar 5 minuter att gå från närmsta busshållplats som är Nacka Strand. I direkt anslutning till Cylindervägen 20 finns parkeringsgarage för dig som kommer med bil.


Adress:

131 52 Nacka Strand

Cylindervägen 20

131 52 Nacka Strand

Verksamhetsansvarig: Per K Paulsen

Telefon: 070 776 08 15

Epost: per.paulsen@misa.se

Hemsida: Misa Nacka Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Antal platser: 40 platser

Målgrupp: Vi vänder oss till dig med Autism / autismliknande tillstånd och eller lindrig utvecklingsstörning / funktionsnedsättning. Personkrets 1.