Primo

Drivs av Nytida AB

Primo dagliga verksamhet vänder sig till dig med lindrig till måttlig funktionsnedsättning.

På LSS-verksamheten Primo får du ett både riktigt och viktigt arbete, där du behövs och där man frågar efter dig. Primo ligger i Saltsjöbadens sjukhus. Du arbetar sida vid sida med personalen på vårt systerföretag Vardagas äldreboende och deltar i den dagliga driften. Som en extra resurs sätter du guldkant på de äldres tillvaro. Vi har arbetsuppgifter som exempelvis vaktmästare, posthantering och att sköta kioskvagnen.

En av våra allra viktigaste uppgifter är att hjälpa de boende att komma till och från olika aktiviteter som promenader, föreläsningar, frågesporter och bingo. Våra arbetstagare hjälper också personalen med frukost- och lunchdisk, städning och andra arbetsuppgifter på äldreboendet. Det finns alltså många arbetsuppgifter du kan prova på. För oss är det viktigt att du får utvecklas i din egen takt. Vi anpassar vårt stöd till dina unika förutsättningar och justerar nivån på stöd i takt med att du blir allt säkrare i din roll på arbetet. När du börjar hos oss får du en kortare introduktionsutbildning i äldreomsorg.


Lokaler

Vi har utrymmen för både gemenskap och lugna pauser. Primo och äldreboendet ligger nära havet och strövområden. Saltsjöbanans tågstation, med förbindelse till Slussen, har vi på gångavstånd.


Adress:

Rösundavägen 2
133 81 Saltsjöbaden

Verksamhetsansvarig: Gustav Richert
Telefon: 0735-05 51 18
Epost:
gustav.richert@nytida.se

Hemsida: Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Antal platser: 16

Målgrupp: Vuxna personer lindrig till måttlig funktionsnedsättning. Personkrets 1.