Värmdögatan 3

På Värmdögatan 3 finns tre arbetsgrupper med olika inriktning, Elskroten, Vårt kök och Transportgruppen. Gruppen driver på frivillig basis och med stöd av personalen en förening. Genom föreningsarbetet ökar deltagarnas inflytande på verksamheten. De pengar föreningen får in beslutar deltagarna själva vad de ska användas till. På Värmdögatan kan vi lägga upp ett schema, så att du även har du möjlighet att fördela arbetsveckan i de olika grupperna.

Driftform: Kommunal regi

Elskroten

Vi tar hand om, demonterar och återvinner gammal och trasig elektronik. Det sorterade skrotet säljs på speciell återvinning, pengarna går till föreningen. På Elskroten varvar vi arbetsuppgifterna med Paketeringsarbete, McDonalds Happy Meal, vilket är ett avgränsat arbete, med en tydlig början och ett tydligt slut, man ser vad som gjorts vid dagens slut. Elskroten kännetecknas av en lugn och strukturerad arbetsmiljö. Som kräver en del finmotorik i fingrarna. Du jobbar i den egen takt.

Vårt kök

Här lagar vi enklare mat tillsammans. Varje dag lagar vi lunch till de som jobbar på Värmdögatan 3. Vi bakar på beställning eller inför högtider och helger. Vi utför även tvätt av lakan och handdukar åt andra verksamheter i kommunen. Pengarna föreningen får in för luncher och bak tillfaller föreningen.

 

Lokaler

Rymliga lokaler på ett plan, belägna en våning upp. Entré med trappa utan hiss. Centralt i Gustavsberg.


Adress:

Värmdögatan 3, 1 tr. 134 31 Gustavsberg
Verksamhetsansvarig: Päivi Suomivirta
Telefon: 08 570 483 27
Epost:
Paivi.suomivirta@varmdo.se


Tf Gruppchef: Maria Stokstad Tf Gruppchef
Telefon: 08 570 475 95
Epost:
maria.stokstad@varmdo.se

Antal platser: 15 platser

Målgrupp: LSS Lindrig till måttlig funktionsnedsättning, personkrets 1.