Talande webbLyssna

Fritidshem och fritidsklubb

Alla barn i årskurs F-3 har möjlighet att söka fritidshemsplats och åk 4-6 har möjlighet till fritidsklubb. Lärare och fritidspedagoger samverkar för att elevernas dag ska vara så varierad som möjligt.

För all fritidsverksamhet gäller ett samarbete mellan hem och skola/fritids, fritidspersonalen finns under skoltid ute i klasserna. Mycket av vår verksamhet sker utomhus på fritidstid.

Vi arbetar med en röd tråd i utveckling och lärande genom vår Skärgårdsprofil som genomsyrar både förskola och skola. De första stapplande stegen på förskolans skogsdag kommer att utvecklas till en gedigen kunskap om djur och natur samt de nödvändiga kunskaper som hör till. Eleverna har möjlighet att lära sig bland annat hantera stormkök och ta ett certifieringskort i iskunskap.  Vi vill inte gärna skryta, men hur många skolor har egen brygga och segelbåtar? Hur många fritids kan erbjuda ett dopp på sommaren eller kanske en fiskestund?

Eftersom vi är duktiga på att se alla barn och deras behov så har vi självklart pyssel, bakning och allt annat som hör fritids till också, även om vårt mål är att få barn intresserade och kunniga inför ett aktivt och hälsosamt vuxenliv.

Öppettider och kontakt till fritids

Fritidsverksamheten har öppet kl. 06:30 - 17:30

Telefon: 08-570 486 80 eller 08-570 486 81

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarSenast publicerad:

Kontakt

Expedition

Oxövägen 2 A-F
139 50 Värmdö

Expeditionen är sporadiskt bemannad

Fritidshemmets telefon är bemannad 06:30-17:30

08-570 486 80 alt.

08-570 486 81

Se Kyrkskolan i Google maps Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Mer kontaktinformation