En stark länk i kedjan av HUB-medarbetare – välkommen Lisa!

Publicerad

Lisa Rosenholm, porträttbild

I slutet av april anslöt Lisa Rosenholm till HUB Smartare Värmdö.

Lisa är ett välkommet tillskott i teamet där hon som produktägare applikation kommer att arbeta som ytterst ansvarig för utveckling, livscykel och värdeskapande av de produkter och tjänster i kommunens IT som är användarnära.

Vad innebär då rollen som produktägare och vad är användarnära? Syftet är att kontinuerligt arbeta med och för att tekniken är relevant för vad den ska användas till. Att tekniken är användarnära innebär att det är produkter och tjänster som används direkt av användare, dvs. medarbetare i kommunen.

Närmast kommer Lisa från HM där hon arbetat som systemägare och projektledare och innan dess från Länsförsäkringar där hon under flera år arbetade som HR-specialist inom kompetens, gruppchef inom BackOffice samt inom sälj och projektledning.

Som kommuninvånare med sin bas i hamnen, ser Lisa fram emot att få bidra till ett Smartare Värmdö. Som mamma till dottern Mira som är elev på Ekedalsskolan vill hon gärna passa på att hylla lärare och fritidspedagoger i kommunen, ”ni är mina hjältar”!

Varmt välkommen Lisa, nu kör vi!