Lediga jobb

Här ansöker du om tjänster i Värmdö kommun i vårt webbaserade rekryteringssystem. För att söka en tjänst via webbplatsen måste du ha ett användarnamn (din e-postadress) och ett unikt lösenord. Du skapar det under fliken "Logga in" här nedanför, innan du fyller i din ansökan.

Observera att du får vara inaktiv i max 30 minuter under ansökningsprocessen.

När du har skickat in din ansökan får du en automatisk bekräftelse på att den har kommit in. Den skickas till den e-post-adress du anger som användarnamn. Hör av dig till oss om du inte får någon bekräftelse!

Webbtjänsten är stängd första torsdagen varje månad klockan 20:00–22:00 på grund av underhållsarbeten. Du kan då inte söka våra lediga tjänster. Avbrottet varar normalt under cirka två timmar, men ibland kan det dock ta längre tid.

Kommunen är en myndighet och det innebär att din ansökan och andra handlingar som du skickar till oss blir offentlig handling. Personuppgifter kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. 

Lediga jobb i samarbete med rekryteringsföretag

OBS: Vissa användare har meddelat svårigheter med inloggning och skapande av ansökningskonto via modulen nedan. Detta problem felsöker vi just nu. Om felet påverkar dig, vänligen gå in på länken ovan för att gå direkt till portalen för lediga jobb. Där borde du utan svårigheter kunna skapa ditt konto och logga in.

Support för ansökan

Om du behöver teknisk hjälp med att registrera din jobbansökan, kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen.

Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här