Talande webbLyssna

Trafikstörningar i Värmdö

På den här sidan informerar vi om aktuella trafikstörningar och trafikarbeten i kommunen.

Påverkad framkomlighet på Ingarövägen på grund av olycka

Uppdaterad 2019-09-05 kl. 10:00

På Ingarövägen vid Lövhamra inträffade en olycka med lastbil den 4 september, där skador på vägen uppstod. Vägen ska nu vara öppnad igen, men reparationsarbetet fortsätter. För en uppdatering om det nuvarande trafikläget, se: https://trafiken.nu/stockholm/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Information om grävarbeten i Björnkärret, Gustavsberg 

Information 2019-07-19

Kommunen ska påbörja arbete med att gräva ner belysningskabel och byta stolpar på Hermelinvägen, Hjortstigen och Rävstigen enligt rödmarkering på karta. Arbetet kommer att påbörjas inom kort och förväntas pågå in i september. Vägarna kommer hela tiden vara körbara men framkomligheten kan tidvis vara något begränsad.  Boende i området kommer att få nedanstående information i brevlådan. 

Se rödmarkering på karta (pdf)

Grävarbeten pågår på Björnskogsvägen i Gustavsberg

Grävarbeten pågår med början idag 16 juli och planerat slutdatum är torsdag 18 juli. Det är tidvis begränsad möjlighet att åka ut på Björnskogsvägen. Bommen till Hjortstigen är öppen för utfart via Hermelinvägen.

Se rödmarkering på karta (pdf)

Mer information

För mer information om vägarbeten i Stockholmsregionen gå in på Trafiken.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast publicerad: 2019-09-19