Till kommunens startsida
Gustavsbergs gymnasium
Talande webbLyssna

Vad är världens bästa skola för dig?

Du som går i grundskolan i Värmdö kommun kan genom att skriva om världens bästa skola vara med i en tävling och få din berättelse publicerad i höstens nummer av tidningen Vårt Värmdö.

Skriv en berättelse om världens bästa skola. Det kan vara din egen skola du berättar om eller så berättar du om hur du skulle vilja att världens bästa skola skulle vara. Berätta om skolan och varför du tycker att just den är världens bästa. Du kan till exempel beskriva hur skolgården och skolbyggnaderna skulle se ut. Du skulle också kunna berätta om hur eleverna och de som jobbar på skolan skulle vara mot varandra och vad du skulle lära dig i skolan och hur. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill skriva. Vi är nyfikna på vad just du tycker. Så låt tankarna flöda och använd din fantasi fritt!

Om tävlingen

Vårt Värmdö är en tidning som skickas ut till alla som bor i Värmdö kommun fyra gånger per år. Vinsten består i att vinnande bidrag publiceras i höstnumret av Vårt Värmdö. Namn och bild på författaren till det vinnande bidraget kommer att publiceras i tidningen. Senast den 1 augusti 2017 behöver vi din berättelse.

Tävlingsvillkor

  • För att delta i tävlingen måste du bo och gå i skola i Värmdö kommun, vara mellan 6-15 år samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare ska ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.
  • Din berättelse får innehålla max 3000 tecken - är berättelsen längre kommer den att kortas. Värmdö kommun har rätten att använda allt insänt material i såväl sin helhet som valda delar.
  • De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare kommer personuppgifter som namn och efternamn att publiceras, samt en bild på vinnaren.
  • Tävlingen pågår fram till 14 augusti 2017. Alla som skickat in en berättelse inklusive kontaktuppgifter är med och tävlar.
  • En och samma person kan endast delta en gång. Om flera tävlingsbidrag skickas från samma person så räknas endast det sist inskickade.
  • En jury bestående av Vårt Värmdös redaktion bedömer inkomna bidrag och utser en vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas.
  • Vinnaren i tävlingen får sin berättelse publicerad i Vårt Värmdös höstnummer som utkommer i slutet av september.
  • Vinnaren kommer i mitten av augusti att presenteras på vartvarmdo.se, samt i kommande nummer av tidningen. Vinnarna kontaktas även personligen.
  • För frågor gällande tävlingsvillkoren, kontakta: redaktion@varmdo.se

Tävla här

Använd formuläret nedan för att skicka in ditt bidrag. Du kan även e-posta det till redaktion@varmdo.se eller skicka det med brev till: Värmdö kommun, Kommunikationsenheten, Skogsbovägen 9-11,  134 81 Gustavsberg. Märk kuvertet med ”Världens bästa skola”.


Du kan antingen skriva in din berättelse i rutan nedan, eller bifoga berättelsen som en fil.