[at]Lobbyn

Ung i Värmdös senaste verksamhet är en arena med digital inriktning.

[at]Lobbyn ligger på HUB Plan 4 i Runda huset.
På mötesplatsen finns det tillgång till sex stycken datorer varav en är en streaming-dator. Verksamheten erbjuder ledarledda aktiviteter inom exempelvis e-sport, streaming eller digitalt skapande. [at]Lobbyn har formats tillsammans med unga besökare, och fokus är att tillgängliggöra arenan för en bred representation av unga personer. Oavsett om du är van användare av digitala arenor, intresserad av att bredda kunskap eller bara vill hänga med kompisar och spela kan du kontakta oss för mer information kring hur just du kan nyttja arenan. Verksamheten erbjuder tider att boka, dropp-in och planerade aktiviteter.


Ung i Värmdö söker aktivt samverkanspartners för att tillhandahålla riktade aktiviteter och utöka verksamheten. Exempelvis är vi i startgroparna för en samverkan som kommer att erbjuda unga personer platser att ingå som testpanel för ett nytt spel som ännu inte nått marknaden - först till kvarn!

Oavsett om du är ungdom och vill besöka arenan eller aktör som vill nå unga - kontakta David Arefjärd som ansvarar för våra digitala satsningar och beskriv vad du vill uppnå. 

Mail: david.arefjard@varmdo.se
Sms: 073-682 78 38

För mer information om Ung i Värmdös mötesplatser, verksamheter och öppettider – ladda ner appen Ung i Värmdö och håll dig uppdaterad kring allt som sker!

Ung i Värmdö

De kommunala fritidsgårdarna är en del av Ung i Värmdö. Det är mötesplatser där alla ska trivas oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller funktionsförmåga. Detta sker genom ett demokratiskt och respektfullt bemötande av alla som finns i verksamheten

Flera kommunala fritidsledare har gått en HBTQ-utbildning via Ungdomsstyrelsen. De är därmed utbildade i en normkritisk pedagogik som syftar till att skapa öppna och fördomsfria mötesplatser för unga.

Mer om Ung i Värmdö

Ung i Värmdö-appen

Ladda ner vår gratisapp för att hålla koll på vad som är på gång hos oss! Ung i Värmdös egna app är till för dig som är ungdom i Värmdö kommun. I appen hittar du närmaste mötesplats, info om aktiviteter och evenemang, pengar att söka och mycket mer.

Ladda ner appen i App Store (Apple) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ladda ner appen på Google Play (Android) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Relaterad information

Fler mötesplatser för unga