Hubben i hamnen

Mötesplats Hubben i Hamnen ligger centralt i Gustavsberg hamn. Lokalen finns i samma byggnad som Gustavsbergs gymnasium i anslutning till mötesplats [at]Lobbyn.

Verksamheten bedrivs i en öppen yta med många olika möjligheter till aktiviteter inom bland annat estetiska och kulturella former. Exempelvis finns det möjlighet att producera musik, spela spel, göra pod och måla eller skapa med andra hantverksmateriel. Välkommen in och prova på det som erbjuds samt påverka vad som ska ske framöver – vi formar verksamhet och aktiviteter tillsammans med våra besökare! Öppen scen, digital verksamhet och lajv är exempel på aktiviteter vi kan utforma ihop.

Öppettider

Onsdag Kl 15.00-21.00
Torsdag Kl 15.00-21.00
Fredag Kl 15.00-22.00
Lördag kl 16.00-22.00

Ung i Värmdö

De kommunala fritidsgårdarna är en del av Ung i Värmdö. Det är mötesplatser där alla ska trivas oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller funktionsförmåga. Detta sker genom ett demokratiskt och respektfullt bemötande av alla som finns i verksamheten

Flera kommunala fritidsledare har gått en HBTQ-utbildning via Ungdomsstyrelsen. De är därmed utbildade i en normkritisk pedagogik som syftar till att skapa öppna och fördomsfria mötesplatser för unga.

Mer om Ung i Värmdö

Kontakt

Telefon

08-57048594
070-1680409

Gruppledare Lilje Norberg
Telefon: 070-7930290
Lilje.norberg@varmdo.se

Adress
Britt-Louise Sundells Gata 11, 134 40 Gustavsberg

Ung i Värmdö-appen

Ladda ner vår gratisapp för att hålla koll på vad som är på gång hos oss! Ung i Värmdös egna app är till för dig som är ungdom i Värmdö kommun. I appen hittar du närmaste mötesplats, info om aktiviteter och evenemang, pengar att söka och mycket mer.

Ladda ner appen i App Store (Apple) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ladda ner appen på Google Play (Android) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Relaterad information

Fler mötesplatser för unga