Ljusa klanger på takterrassen

Mall för nyhetsbild

Stenhammarkvartetten spelar L.V. Beethovens himmelska stråkkvartett op.132 under bar himmel.

Evenemanget genomförs på takterrassen vid två tillfällen – kl 12.30 och kl 15.00 – och är ca 30 minuter långt. Pris 250 kr. Publikgräns 50 personer, sittandes med avstånd.

Boka biljetter här Länk till annan webbplats.

Från och med juni och ända till sista helgen i augusti arrangerar Artipelag konserter varje onsdag och söndag. Programmet, som främst genomförs utomhus och är curerat av grammisvinnaren Jacob Kellermann, har ett brett spektrum och inkluderar allt från klassiskt och visor till jazz, tango och konstmusik. Totalt är ett åttiotal artister involverade och bland dessa finner vi namn som operasångaren Malena Ernman, pianisten Joel Lyssarides, sångerska och riksspelmannen Lena Willemark och Stenhammarkvartetten.

Mer info hittar ni här Länk till annan webbplats.


-
Artipelag

Är det här evenemanget något som passar dig? Vad roligt! Vi vill bara kort påminna om att det är viktigt att du följer samtliga Covid-relaterade restriktioner och rekommendationer som är aktuella. Är du osäker på hur just detta evenemang jobbar med att minska risken för smittspridning? Hör av dig till arrangören så berättar de mer. Låt oss hjälpas åt - sprid kärlek, inte virus!