Patrik Isaksson- live i Sjöboden

Mall för nyhetsbild

Kom och upplev en av Sveriges bästa sångare och låtskrivare! Patrik kommer såklart framföra andra stora hitlåtar såsom ”Hos dig är jag underbar”, ”Du får göra som du vill” och ”Håll mitt hjärta hårt”.

Första sittningen kl. 17.00 och andra sittningen kl. 20.00 Vi serverar en härlig grillbuffé för 425 kr/person inklusive livemusik. Spelningar i två set, anpassade till båda sittningarna.

Välkommen hit och njut, ät & drick och lyssna på våra fantastiska artister. Boka med övernattning & spa eller bord via vår bordsbokning på hemsidan.

Självfallet respekterar vi rådande restriktioner och kommer därför ha max 4 i sällskap vid varje bord, glesare mellan borden och därav lite färre platser än vanligt, så först till kvarn med era bokningar.

Biljetter: www.djuronaset.com/events/patrik-isaksson-sjoboden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


-
Djurönäset

Är det här evenemanget något som passar dig? Vad roligt! Vi vill bara kort påminna om att det är viktigt att du följer samtliga Covid-relaterade restriktioner och rekommendationer som är aktuella. Är du osäker på hur just detta evenemang jobbar med att minska risken för smittspridning? Hör av dig till arrangören så berättar de mer. Låt oss hjälpas åt - sprid kärlek, inte virus!