Teckning, färg & måla 8-11 år!

Mall för nyhetsbild

Att komma till magins värld kan uttryck som teckning och målning vara nyckeln. Vill du komma och prova din förmåga? Lära dig nya perspektiv? Välkomna till en kreativ höst med teckning, färg & måla! För barn och unga!

Du kan ha hittat rätt! Kom närmare ska du få se! Teckning ger dig förmågan att uttrycka dig i former som kan ge berättelser till det du vill skapa. Vi börjar från början, med en linje som leder till form och så skugga på det så börjar vi närma oss en bild som kan vilja ha färg, färgpennor, kol som en mörk natt eller många olika toner i färg. Du provar dig fram men får också uppgifter som kan ge dig trådar till att berätta precis det du vill genom teckningen och färgen. Därefter låter vi vattnet och färgen blandas och kika in i vattenfärgs målning sånt som finns i många sagor eller fantasi/fantasy bilder. Här låter vi fantasin väckas till liv som sedan kan avslutas med en stor eller liten målning i akryl eller täckande vattenbaserad färg, som antingen vill vara en fantasi bild eller något mer realistiskt, som ser verkligt ut och som vi har lärt oss i teckningen.

Ungefärligt upplägg: Teckning 4 veckor, Teckning och färg 4 veckor, akvarell målning 2 veckor, akryl eller vattenbaserad täckande färg för målning i 2 veckor.

Vill du vara med? Hjärtligt välkommen! 2 grupper erbjuds på tisdagar:

Tisdagar kl 17-18 i Verkstaden på Kulturhuset i Gustavsberg. Du är ca 8-11 år.

Tisdagar kl 18.10-19.30 på samma plats, Kulturhusets verkstad. Du är ca 12-16 år.

Vi startar 3 september, har lov v. 44 och slutar 26 nov. Vi ses 12 gånger och material ingår. Därav summan för kursen, 1750 kr per person. Rabatt ges till syskon.

Boka och frågor till Kerstin, Movement to ART: info@movementtoart.se. 0709-242589


-
Värmdö kulturhus, Verkstan