Värmdöfestivalens arrangörer


Årets Värmdöfestival kommer att genomföras av Louie Louie - Möten, Event & Teambuilding i samarbete med Föreningen Fyrhuset och på uppdrag av Värmdö Kommun.Föreningen Fyrhuset

Föreningen Fyrhuset är en idéburen, ungdomsstyrd och ideell förening med åldersöverskridande verksamheter som sträcker sig från projekt, resor och evenemang till kultur, nöjen och idrott. Föreningen har över 500 medlemmar, ett allaktivitetshus och har arrangerat två världscuptävlingar i cykling-slopestyle - Fyrhuset Bilefight.

Föreningen Fyrhusets hemsida Länk till annan webbplats.Louie Louie - Möten, Event & Teambuilding 

Louie Louie - Möten, Event & Teambuilding ägs av aktiebolaget Waldenstedt & Dittlau AB. De arbetar med att skapa möjligheter för människor att träffas och samlas kring roliga och givande händelser, såsom dagkonferenser, releaser, fester, disputationer, quiz, melodikrysset, på spåret, café, racet, kampen och teambuilding i alla dess former.

Louie Louies hemsida Länk till annan webbplats.Logga för kulturföreningen i Gustavsberg


 


 

 

Logga för kulturföreningen i Gustavsberg

Om projektledarna

Anna Dittlau och Mia Waldenstedt

Anna och Mia har tillsammans arbetat med event, evenemang, fest, resor och projekt i 19 års tid. Allt från att anordna en helgresa för åtta personer till festivaler med tusental besökare. De har byggt upp föreningen Fyrhuset så som organisationen ser ut idag. Vidare ägs Louie Louie - Möten, Event & Teambuilding av Anna och Mia genom aktiebolaget Waldenstedt & Dittlau AB.

“Framför allt är vår styrka att bygga relationer. Det vi vill är att få människor att mötas, att få människor att hitta gemensam mark, att skapa nätverk och att hitta mervärden om vi gör det tillsammans”

I festivalens evenemang på Facebook Länk till annan webbplats. kan du följa arrangörernas arbete fram till festivalen.