Tyck till
Talande webbLyssna

Förskolan Gustaf

Gustaf är en liten familjär förskola med cirka 26 barn i åldrarna
1– 6 år och 7 pedagoger. Förskolan ligger i ett bilfritt bostadsområde nära naturen och endast fem minuters promenad från Gustavsberg centrum.

Den lilla förskolan med det stora engagemanget

På Gustaf har vi skapande, natur, matematik, språk och rörelse som viktiga grundstenar i verksamheten. I våra veckoaktiviteter, temasamlingar och i den fria leken arbetar vi med att stimulera barnens nyfikenhet och deras lust att lära.

Vi tillämpar små åldersblandade grupper där varje barn bemöts utifrån sina behov och sin förmåga. I dessa små grupper är det lätt för barnen och pedagogerna att lära känna varandra.

Gustafs egna kokerska ser till att maten som lagas på förskolan är hälsosam och varierande.

Vi erbjuder dig som förälder en gemenskap och delaktighet i vårt föräldrakooperativ. Du får en värdefull inblick och inflytande i ditt barns vardag.

Är du nyinflyttad till Gustavsberg är Förskolan Gustaf ett utmärkt sätt att lära känna nya vänner och bygga ett värdefullt nätverk för din familj.

Vi vill ge barnen en rolig och minnesvärd tid på Förskolan Gustaf.

Läs mer på forskolangustaf.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och facebook.com/forskolangustaflänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Senast publicerad: 2019-04-25

Kontakt

Förskolechef
Camilla Österholm
08-570 343 81

info@forskolangustaf.se

Nelsonstigen 6
134 36 Gustavsberg


Mer kontaktinformation