Tyck till
Talande webbLyssna

Bussar, tider och hållplatser för skolskjuts

Här hittar du information om SL:s terminskort, tider och hållplatser.

SL

På fastlandet sker skolskjutstransporterna i första hand med SL. I de fall där SL inte kan tillgodose skolskjutsbehovet har Värmdö kommun upphandlat egna bussar.

SL:s terminskort gäller vardagar 04.30–19.00. För övriga tider finns det möjlighet att köpa ett tillägg hos SL. Värmdö kommun ersätter inte borttappade eller förstörda Accesskort. Det är därför mycket viktigt att du registrerar ditt kort hos SL för att kunna ta del av förlustgarantin.

Alla elever, oavsett om de beviljats skolskjuts helt eller delvis, får samma typ av Accesskort med samma giltighet. Skillnaden är att endast de resor ni beviljats faller inom ramen för skolskjuts, övrigt användande av kortet sker helt på eget ansvar.

Läs mer samt hitta tider och hållplatser på SL:s hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Går eleven på en kommunal skola i Värmdö kommun kommer ett SL Accesskort att delas ut på skolan vid terminsstart. Går eleven på en fristående skola kan ett SL Accesskort hämtas på Värmdö kommuns Kontaktcenter, Skogsbovägen 9-11 Gustavsberg från den 1 augusti. Uppvisa egen legitimation samt ange elevens personnummer vid uthämtning av kort.

Upphandlad buss, tidtabeller/hållplatser 2018/19

Har du blivit beviljad skolskjuts med upphandlad buss ser du tidtabellerna nedan. Tidtabellerna är uppdelade efter skola och område.

Viktigt! Från och med läsår 2018/19 kommer alla elever som är beviljade skolskjuts med upphandlad buss att erhålla ett färdbevis.

Busstider för

Viks skola och Grantomta skola

Brunns skola

Kyrkskolan

Hemmestaskolan


Om ni har frågor eller synpunkter på tiderna hör av er till:

skolskjuts@varmdo.se


Senast publicerad: 2018-08-21