Talande webbLyssna

Gästhamn vid Stavsnäs vinterhamn

Nybyggd gästhamn vid Stavsnäs vinterhamn utrustad med sjuttio båtplatser öppen från och med 18 juni 2020.

Hamnserviceöppnas i nytt fönster

Närliggande verksamheteröppnas i nytt fönster

Hamnavgifteröppnas i nytt fönster

Boka platsöppnas i nytt fönster

Miljö

Hamnen

Denna nybyggda gästhamn erbjuder sjuttio gästplatser vid Y-bom. För större båtar erbjuds ett fåtal platser med långskeppsförtöjning. Samtliga platser vid gästhamnen är utrustade med tillgång till el och färskvatten samt fri tillgång till WiFi. Miljöstation finns i anslutning till gästhamnen och likaså latrintömning på separat brygga.

På hamnkontoret finns turistinformation, cykeluthyrning samt andra förnödenheter till försäljning. Även servicebyggnad finns vid hamnen utrustad med dusch, toalett, sugtömningsstation, sjömack med motorservice och servicebutik.

I anslutning till hamnen finns dessutom andra verksamheter som bageri, restaurang och uthyrning av cyklar och kanoter. Det är gångavstånd till ICA-butik, skärgårdsmuseum samt ytterligare ett bageri. Det finns även goda bussförbindelser till Stockholm/Slussen och Djurö/Sollenkroka. Gästhamnen är nära belägen till Djurönäset hotel & spa samt Fågelbro Golklubb.

Gästhamnen i Stavsnäs vinterhamn är medlem i Riksföreningen Gästhamnar Sverige och hamnvärd är Värmdö Hamnar AB.


Miljöarbete

På gästhamnen i Stavsnäs Vinterhamn finns sugtömningsstation, miljöstation med källsortering och samtliga duschar och toaletter är snålspolande för extra sparande av vatten.

Under sommaren 2020 kommer mer information om kommunens miljöarbete och vattenprojekt för att spara och tillgodose skärgården med vatten.

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarSenast publicerad:

Kontakt

Gästhamnen i Stavsnäs vinterhamn

Telefon 08-570 473 00

gasthamn@varmdo.se

Öppettider

(Tider gäller till och med 27 september)

Öppet september lördagar och söndagar kl. 10.00-15.00

Övrig tid, ring: 08-570 473 00


Mer kontaktinformation

Mer information