Är du intresserad av solceller?

Publicerad

Mall för nyhetsbild

Den 3 och 5 november kommer Värmdö kommuns energi- och klimatrådgivare att hjälpa villaägare och bostadsrättsföreningar om hur de bäst går till väga för att installera egna solelsanläggningar.

Intresset för solceller har ökat kraftigt under de senaste åren och det finns ett stort behov av opartisk information. Värmdö kommuns energi- och klimatrådgivare kommer därför att hjälpa villaägare och bostadsrättsföreningar om hur de bäst går till väga för att installera egna solelsanläggningar.

Energi- och klimatrådgivningen

Energi- och klimatrådgivningen är en opartisk och kostnadsfri tjänst från din kommun. Energi- och klimatrådgivningen vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och till mindre och medelstora företag med tips och råd om du kan påverka din energianvändning och vad du kan göra för att påverka miljön så lite som möjligt.

Energi- och klimatrådgivningen i Värmdö

Under november 2020 anordnar Energi- och klimatrådgivningen i Värmdö kommun två webbinarium med fokus på solceller. Ni får lära er om hur ni lönsamt kan producera er egen el med solceller samtidigt som ni bidrar långsiktigt till en bättre miljö.

Länk till webbinarium

Klicka på länken nedan för att komma till våra kostnadsfria webbinarier.

 

För dig som bor i villa/radhus

Tisdag 3 november kl 19:00-20:15

Webbinarium Villa/radhuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För dig som bor i bostadsrätt

Tisdag 5 november kl 19:00-20:15

Webbinarium bostadsrättlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster