Ett stort tack till er alla

Publicerad

Mall för nyhetsbild

För gott samarbete och tålamod under snöovädret.

Som avslut innan helgen vill vi passa på att tacka för ett stort tålamod och ett gott samarbete under veckans snöoväder. Tack till dig som kunde jobba hemma, och valde att göra det. Tack till dig som tog dig till jobbet för att möjliggöra att underlätta för och hjälpa andra. Tack till dig som underlättat för plogbilar och till dig som hjälpt grannar och dig själv genom att skotta själv. Tack till dig som delat vår info i dina kanaler, bland vänner och bekanta, så att fler fick möjlighet att få koll på rådande läge. Tack till dig som lämnat beröm, men också tack till dig som lämnat feedback. Det både värmer i stunden och hjälper oss att utvecklas och reflektera, för att hantera situationen än bättre nästa gång. Värmdöborna visar återigen att vi värnar om varandra och hjälps åt som bäst, när det behövs som mest.

Vi vill också passa på att skicka ett stort hjärtligt tack till Södertörns brandförsvarsförbund Haninge SBFF och Nacka Värmdö Räddningssällskap för utlåningen av bandvagnarna ni ser på bilden. När Värmdö fick mest snö i länet och vår driftavdelning trots dygnet-runt-arbete hade svårt att nå vissa delar av kommunen, såg bandvagnarna med personalresurser till att kommunens mest utsatta fick prioriterad hjälp. Dessutom stärkte Storstockholms brandförbund upp Värmdö brandstation med en extra släckbil att använda vid behov. Fantastiskt!

Avslutningsvis kan vi också meddela att det tack vare snön som föll nu funnits möjlighet att dra spår i Hemmesta motionsspår. Slingorna är 2,5 och 5 km långa och utgår från Värmdövallen. Härlig tur!

På det önskar vi trevlig helg!