Företagsfrukost med julstämning – mingel och nätverkande

Publicerad

Mall för nyhetsbild

Kommunen bjöd på tisdagsmorgonen in nya och etablerade företagare till årets sista företagarträff - julfrukostmingel på Fågelbrohus.

Det var en härlig julstämning när morgonen inleddes av kommunstyrelsens ordförande Carl Kangas och näringslivschef Ulla Rådling som hälsade alla välkomna och riktade ett stort varmt tack till företagarnas engagemang och samarbete under det gånga året. Företagarna gavs möjlighet att träffa representanter från kommunen för att bland annat diskutera kompetensförsörjning, upphandling samt frågor kring lov och tillstånd.

- En riktigt härlig morgon fylld med nätverkande, entreprenörskap och prisutdelning. Glad att tillsammans med våra Värmdö företagare, nystartade bolag och UF-företag få summera året som gått med en förhoppning och förväntan om ett nytt år 2024 – tillsammans, säger Carl Kangas (S), kommunstyrelsens ordförande.

Anette Klingeborn- Skoglund och Johan Rådmark från Nyföretagarcentrum delade ut pris till Årets nyföretagare i Värmdö som i år tilldelades Skapa Trädgård där Anna Modig och Madelene Nygren fick ta emot priset som Årets nyföretagare i Värmdö.

- Jätteroligt att se så många av våra företagare här denna morgon. Det är så viktigt att vi som kommun möjliggör för vårt lokala näringsliv att bygga nätverk, skapa nya affärskontakter samt få möjlighet att träffa politiker och tjänstemän. Detta stärker vårt fortsatta viktiga samarbete tillsammans, säger Ulla Rådling, näringslivschef.

Under morgonen deltog även flera av Värmdö Gymnasiums UF-företag för att dela med sig av sina entreprenöriella kunskaper genom att presentera sina varor och tjänster, det fanns även goda möjligheter till att nätverka och skapa nya kontakter.