Tre givande dagar på Kvalitetsmässan

Publicerad

Cecilia Lejon på Kvalitetsmässan

Cecilia Lejon på Kvalitetsmässan.

Läs mer om Värmdös deltagande på Kvalitetsmässan 2023 här.

Igår torsdag stängde Kvalitetsmässan 2023 för året. Värmdö har deltagit på mässan som paneldeltagare, inspiratör, sakkunnig och som en kommunal kraft att räkna med i kampen om en hållbar och levande välfärd. Kommundirektör Cecilia Lejon syntes på scen ett antal gånger under veckan, bland annat i ämnen behandlandes hur man får de bästa cheferna till offentlig sektor, tillitsbaserad ledarskap och hur man skapar ett digitalt Sverige för alla.

Som vinnare av priset Årets digitaliseringskommun höll Cecilia tillsammans med socialchef Birgitta Zaar och verksamhetsarkitekt Kenneth Zetterberg dessutom ett seminarium om Värmdös transformationsresa kopplat till de den digitala utvecklingen och utmaningen att säkra välfärden. 

Intresset för Värmdös utveckling, arbete och framtida satsningar har varit stor under veckan. Vi vill tacka samtliga privatpersoner, företag, föreningar, förbund, kommuner och verksamheter som vi fick chansen att möta, dela insikter och samtal med under veckan. Det är inte bara roligt och hedrande för Värmdö som organisation att få dela med sig, det är också givande och inspirerande att få möjlighet att ta del av nya insikter, möjligheter och perspektiv. Vi ser fram emot fler liknande forum framöver!