Värmdö stöttar lokala näringslivet genom julgåva igen

Publicerad

Två händer håller upp ett brunt paket, med en polkagris i snöret.

Bilden är fiktiv och representerar inte hur julkassen ser ut

Även i år får Värmdö kommuns medarbetare en julgåva som kryddats med lokala varor och produkter från Värmdös egna matproducenter. Det är ett sätt att visa tack för det arbete som medarbetarna gjort och gör, och samtidigt en möjlighet att stödja det lokala näringslivet.

Gåvan är en julkasse som består av lokalproducerade produkter från Värmdöföretag.

Vi är så glada och stolta att vi kan göra detta för våra medarbetare och näringslivet i år igen. Förra året var denna stöttning väldigt uppskattat. Detta kommer att glädja många, det värmer gott i dessa tider” säger Cecilia Lejon, kommundirektör i Värmdö.

Stötta det lokala näringslivet

Värmdö kommun har sedan pandemins början arbetat med flera insatser som ska underlätta för det lokala näringslivet. I kommunens åtgärdspaket har företag bland annat erbjudits förlängd betalningstid på fakturor från kommunen och en företagslots som ger stöd, vägledning och rådgivning. Julgåvan är ytterligare ett sätt att synliggöra och stödja det lokala näringslivet.

Det är glädjande att återigen ge en julgåva till våra medarbetare och samtidigt visa på bredden av det lokala utbudet från Värmdös matproducenter” säger Marcus Nybom, näringslivschef.