Värmdöfestival 4–6 juni

Publicerad

Ett band som spelar på en scen.

Bild från Vi på Värmdö festivalen 2019

Värmdöfestivalen kommer ske 4–6 juni i Gustavsbergs hamn.

Värmdöfestivalen är tillbaka och alla är välkomna! En folkfest i Gustavsbergs hamn. Årets festival blir ett samarbete mellan Värmdö kommun och Kulturföreningen i Gustavsberg.

Festivalen är en uppskattad tradition av både näringsliv och medborgare. Festivalen och nationaldagen blir äntligen ett fysiskt event igen efter 3 års pandemi, vilket är otroligt givande och trevligt, säger” Deshira Flankör, kommunstyrelsens ordförande.

Kulturföreningen i Gustavsberg har fått uppdraget av Värmdö kommun att driva planeringen och genomförandet av Värmdöfestivalen 2022.

Preliminärt kommer festivalen ske 4–6 juni. Festivalen börjar den 4 juni och avslutas 6 juni med nationaldagsfirande. På nationaldagsfirandet kommer Värmdö kommun dela ut stipendier och uppmärksamma nya svenska medborgare bosatta i Värmdö.

Festivalen kommer innehålla musik, konst, bild, dans och utställare från lokala förenings- och näringslivet.

Kultur är viktigt för alla, ALLA! Det handlar om upplevelser, upptäckter och glädje. Det vill jag att Värmdöfestivalen 2022 ska handla om. Mycket musik men också annan kultur och konst i alla former, något som är Gustavsbergs och Värmdös signum. Den 4–6 juni möts vi i Gustavsberg; oavsett var vi kommer ifrån, vi nyfikna, kulturintresserade, kulturarbetare och näringsidkare i Gustavsbergs Hamn” säger Rolf Ellnebrand ordförande i Kulturföreningen i Gustavsberg.

Mer information kommer.


Har du frågor kring festivalen vänligen kontakta

Projektledare Jan Ove Hafstad, Kulturföreningen i Gustavsberg, 
Mejl arioso.productions@icloud.com


För kontakt med kommunen

Lena Hellström, kultur- och fritidschef
Lena.hellstrom@varmdo.se