• Brunt vatten kan förekomma i Gustavsberg och på Ingarö
    Just nu håller en omläggning av vattenledningar på att utföras mellan Ingarö och Gustavsberg. Detta kan göra att kranvattnet blir tillfälligt brunt för vissa boende i området. Om du upplever att vattnet är missfärgat, se till att spola vattnet tills det är klart. Vattnet är drickbart och missfärgningen är inte farlig, men undvik att använda tvättmaskinen om vattnet är missfärgat.
    Mer information

SMS-tjänst

För att snabbt nå de som direkt påverkas av en samhällsstörning i kommunen använder sig Värmdö kommun av en SMS-tjänst.

Tjänsten gör att du får ett sms med information om du drabbats av exempelvis en driftstörning. SMS-tjänsten användas inte för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Vissa nummer får SMS automatiskt

Alla som har en mobiltelefon registrerad på en hemadress får våra meddelanden automatiskt. Om du vill lägga till ett nummer så kan du registrera ditt nummer genom att klicka på länken längre ned på denna sida.

Registrera nummer

Kommunens SMS-tjänst levereras av företaget UMS och registrering görs via deras webbsida.

Du ska där registrera ditt telefonnummer. Sedan får du en pinkod för att bekräfta din registrering.

Systemet hämtar data från olika källor. Om din adress dyker upp direkt efter att du skrivit in koden som kommer med sms behöver du inte göra något mer. I annat fall skriver du in dina personuppgifter och din adress i nästa steg. Glöm inte att klicka på "matcha adressen" om det alternativet kommer fram. Markera adressen och skicka iväg.

Nästa gång vi har ett viktigt meddelande får du ett SMS från oss på ditt registrerade nummer.

Registrera ditt nummerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster