Vårt Smartare Värmdö-podden, hur välfärd byggs på smartare sätt!

Publicerad

Thumbnail-bild för Smartare Värmdö-podden, avsnitt 1 - logotyp och titelkort

Värmdö kommun bygger nu välfärd på ett nytt sätt, varför då? Eftersom vi blir fler äldre och färre i arbetsför ålder, och därmed får mindre skatteintäkter till Värmdö kommun måste vi tänka nytt om vi ska kunna leverera välfärd utan att tumma på servicen till dig som kommuninvånare, besökare och företagare.​ I Vårt Smartare Värmdö-podden kommer vi att berätta hur.

Vi vill gärna dela med oss av vad vi gör, varför vi gör det och hur vi gör till dig som invånare och företagare i kommunen och även till dig som är intresserad av framtiden inom kommunal utveckling. Vårt Smartare Värmdö-podden sätter förstoringsglaset på vårt arbete. Avsnitten kommer därför fokusera på olika ämnen och pågående aktiviteter inom våra verksamheter där såväl medarbetare som invånare och företagare medverkar. Vårt första avsnitt heter Varför behöver vi bli ett Smartare Värmdö där kommunstyrelsens ordförande Deshira Flankör samtalar med vår kommundirektör Cecilia Lejon.

Podden hittar du än så länge på Spotify. Du hittar den såklart också på vår sida www.smartarevarmdo.se Länk till annan webbplats. där du kan följa vår resa framåt och läsa mer om pågående och kommande insatser.

Gå till poddens egen sida