Aktivitetshuset Brunnen

Brunnen ligger centralt på Ingarö, intill Brunn skola. Här kan du vara med och forma olika projekt, ta del av planerade aktiviteter eller hänga med kompisar.

Rummen i huset bildar en varierad mötesplats där olika saker kan hända samtidigt – exempelvis kan du spela spel, fika i cafét, titta på film, lyssna på musik, måla en tavla eller ta del av andra hantverksmaterial. Du kan även delta i träningsgrupper, eller i tjej- alternativt killverksamhet som bedrivs utifrån behov.

Det finns en produktionsstudio där du kan skapa musik, spela in poddar och delta i aktiviteter. Vi lagar mat och bakar tillsammans, gör utflykter och ordnar olika events.

Verksamheten bygger på medskapande och delaktighet utifrån ungas önskemål och behov. Kom in och prata med ledare om vad du vill göra på Brunnen!

Välkomna!

För mer information om Ung i Värmdös mötesplatser, verksamheter och öppettider – ladda ner appen Ung i Värmdö och håll dig uppdaterad kring allt som sker!

Ung i Värmdö

De kommunala fritidsgårdarna är en del av Ung i Värmdö. Det är mötesplatser där alla ska trivas oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller funktionsförmåga. Detta sker genom ett demokratiskt och respektfullt bemötande av alla som finns i verksamheten

Flera kommunala fritidsledare har gått en HBTQ-utbildning via Ungdomsstyrelsen. De är därmed utbildade i en normkritisk pedagogik som syftar till att skapa öppna och fördomsfria mötesplatser för unga.

Mer om Ung i Värmdö

Kontakta brunnen

Gruppledare
Ida Ridder
Ida.ridder@varmdo.se
Tel

Samordnare
Jenny Rogeland
Jenny.rogeland@varmdo.se
Tel. 073- 666 52 05

Telefon:
08-57048594
070-1680409

Adress:
Ligger vid Brunns skola på Ingarö

Ung i Värmdö-appen

Ladda ner vår gratisapp för att hålla koll på vad som är på gång hos oss! Ung i Värmdös egna app är till för dig som är ungdom i Värmdö kommun. I appen hittar du närmaste mötesplats, info om aktiviteter och evenemang, pengar att söka och mycket mer.

Ladda ner appen i App Store (Apple) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ladda ner appen på Google Play (Android) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Relaterad information

Fler mötesplatser för unga