Aktivitetshuset Brunnen

Brunnen ligger centralt på Ingarö, intill Brunn skola. Här kan du vara med och forma olika projekt, ta del av planerade aktiviteter eller hänga med kompisar.

Rummen i huset bildar en varierad mötesplats där olika saker kan hända samtidigt – exempelvis kan du spela spel, fika i cafét, titta på film, lyssna på musik, måla en tavla eller ta del av andra hantverksmaterial. Du kan även delta i träningsgrupper, eller i tjej- alternativt killverksamhet som bedrivs utifrån behov.

Det finns en produktionsstudio där du kan skapa musik, spela in poddar och delta i aktiviteter. Vi lagar mat och bakar tillsammans, gör utflykter och ordnar olika events.

Verksamheten bygger på medskapande och delaktighet utifrån ungas önskemål och behov. Kom in och prata med ledare om vad du vill göra på Brunnen!

Välkomna!

Ung i Värmdö

De kommunala fritidsgårdarna är en del av Ung i Värmdö. Det är mötesplatser där alla ska trivas oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller funktionsförmåga. Detta sker genom ett demokratiskt och respektfullt bemötande av alla som finns i verksamheten

Flera kommunala fritidsledare har gått en HBTQ-utbildning via Ungdomsstyrelsen. De är därmed utbildade i en normkritisk pedagogik som syftar till att skapa öppna och fördomsfria mötesplatser för unga.

Mer om Ung i Värmdö

Kontakta brunnen

David Arefjärd
david.arefjard@varmdo.se

Anna Ringman
anna.ringman@varmdo.se

Samordnare: Jenny Rogeland

Telefon:
08-570 485 94
070-168 04 01

Adress:
Ligger vid Brunns skola på Ingarö

Öppettider

Måndagar kl 14-17
Tisdagar Stängt
Onsdagar kl 13:30-21:00, Tjejkväll från kl 17:00
Torsdagar 14:00-17:00
Fredagar kl 14:00-22:45
Lördagar 17:00-22:45

Söndagar Stängt

Relaterad information

Fler mötesplatser för unga