Ung i Värmdö

Ung i Värmdö är en del av Värmdö kommun. En plattform som driver mötesplatserna; Hub plan 4 i Gustavsberg, Brunnen på Ingarö & Tomtebo i Hemmesta. Vi skapar aktiviteter på fritiden med & för unga främst mellan 13 och 17 år. Vi erbjuder också möjlighet att söka pengar via "Snabbslant" för egna projekt.

Om Ung i Värmdö

Ung i Värmdö finns för dig som är främst mellan 13-17 år. Hos oss kan du fika, hänga med kompisar, titta på film, repa i våra replokaler, lyssna på musik, spela PS4 få hjälp med läxorna och mycket mer. Vi arragerar även temakvällar, festivaler, fotbollsturneringar mm.

Vår verksamhet bygger på medskapande och delaktighet. Du får vara med och planera aktiviteter och påverka vad som ska hända här, kom gärna med egna förslag. Välkommen hit så skapar vi en rolig och givande fritid tillsammans! /Fritidsledarna, Ung i Värmdö

Ung i Värmdös vision

Mötesplatser och aktiviteter för unga där alla ska trivas oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller funktionsförmåga. Detta sker genom ett demokratiskt och respektfullt bemötande av alla som finns i verksamheten.


Besök våra mötesplatser

Mötesplatser - Ung i Värmdö

Ungdomsinflytande - VKung

I Värmdö kommuns arbete med ungas inflytande spelar ungdomsrådet VKung en avgörande roll. Inga andra än unga bör vara språkrör för ungas röster. Kontakta oss om du vill vara med och påverka.

Ungdomsinflytande

Ung i Värmdö Appen

Ladda ner vår gratisapp för att hålla koll på vad som är på gång hos oss.

Ung i Värmdö - App Storelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sök Snabbslant

Du som är 13–25 år kan söka pengar för att göra verklighet av dina projekt, tankar och idéer. Snabb slant finns för att du som ung ska få prova på att planera, driva och genomföra projekt.

Snabbslant

Följ oss på Sociala medier

@UngiVärmdö på Facebook


Kontakt:

Jenny Rogeland - samordnare Ung i Värmdö
jenny.rogeland@varmdo.se

David Arefjärd - Brunnen
david.arefjard@varmdo.se

Oskar Mazoul - 222:an
oskar.mazoul@varmdo.se

Marlene Yngve - Tomtebo
marlene.yngve@varmdo.se

Annika Stenekas - ungdomssamordnare - VK Ung och snabbslant
annika.stenekas@varmdo.se