Ungdomsinflytande

Vi hjälper dig, som är 13–25 år, att få ökad delaktighet och inflytande i kommunen. Genom olika arrangemang får du hjälp med hur du kan påverka, driva projekt, söka pengar eller engagera dig i det du brinner för.

VKung, Värmdö kommuns ungdomsråd

VKung finns här för att stötta dig som vill göra skillnad. Detta kan vi göra genom att hjälpa dig att få kontakt med rätt personer och ger dig tips på hur du kan påverka. Vi fungerar också som en hjälpande hand och ser till att politiker och unga kan mötas, diskutera och samarbeta i olika frågor. Vi arbetar för att alla unga ska få göra sin röst hörd och ha inflytande i både små och stora frågor.

Vill du vara med och göra en faktisk förändring i Värmdö kommun? År du mellan 13-25 år och går i skolan eller bor på Värmdö, då kan du ansöka att gå med i VKung. Som medlem i rådet kommer du jobba tillsammans med andra ungdomar med ett eller flera uppdrag som rör ungas delaktighet och inflytande. Som medlem får du betalt för arbetet som utförs i uppdragen.

Så kan du påverka

Kontakta våra förtroendevalda politiker i kommunen

Lämna ett E-förslag

Vill du gå med i VKung?

Skicka namn, ålder, kontaktuppgifter (telefonnummer eller mejladress) och en text om varför just du vill vara med och påverka till ungivarmdo@varmdo.se