Värmdöfestivalen 2024

Publicerad

Mall för nyhetsbild

Nu börjar vi planera för årets Värmdöfestival, som anordnas helgen den 8 och 9 juni 2024.

Nyligen blev det klart att Waldenstedt & Dittlau AB, i samarbete med föreningen Fyrhuset, får uppdraget att driva planeringen och genomförandet av Värmdöfestivalen både 2024 och 2025.

Festivalen är en årlig tradition som uppskattas av både invånare, föreningar och företagare. Precis som tidigare år är förhoppningen att anordna en festlig tillställning med musik, konst, dans, mat och utställare tillsammans med vårt lokala förenings- och näringsliv.

- Värmdöfestivalen är en riktigt folkfest som sprider glädje för både barn, unga och vuxna i kommunen. Jag ser mycket fram emot att se vilket program och aktiviteter kommunen tillsammans med Waldenstedt & Dittlau AB och föreningen Fyrhuset, som har ett tydligt ungdomsperspektiv, kommer att presentera inför årets festival när det närmar sig, säger Kultur- och fritidsnämndens ordförande Miranda Ahlers (C).

- Festivalen är en fest för alla där vi får uppleva Värmdös rikedom av uttryck. Här möts näringslivet föreningslivet, våra kommunala verksamheter och invånarna i Värmdö. Just i år kommer Värmdöfestivalen att ligga nära invigningen av Värmdö kulturhus, Nationaldagen samt EU-valet och det ger en extra resonans till helgens festival, berättar Värmdös Kultur- och Bibliotekschef Giovanna Jörgensen.

Vill du redan nu anmäla ditt intresse, få möjlighet att arbeta som funktionär eller har andra idéer kring festivalen är du välkommen att höra av dig till arrangörerna.

Kontakt - Värmdö kommun (varmdo.se) Länk till annan webbplats.

Mer information om årets festival kommer längre fram och här på vår hemsida uppdaterar vi löpande under planeringen.

Värmdöfestivalen - Värmdö kommun (varmdo.se) Länk till annan webbplats.