Värmdö kulturskola

Värmdö kulturskola är en frivillig kommunal verksamhet för barn och unga mellan 6–20 år som är folkbokförda i Värmdö kommun. Med lustfyllt lärande vill vi ge alla våra elever förutsättningar för ett rikare liv genom kulturutövande och skapande.

Vårt mål är att förmedla kunskap och färdighet i bild & form, dans, musik och teater. Genom det vill vi bidra till utveckling både för den enskilde och för samhället i stort.

Kreativitet, lust och engagemang är i samtliga ämnen utgångspunkten för att skapa en god lärandemiljö. Vår styrka ligger i möjligheten att anpassa undervisningen i enlighet med individens och gruppens önskemål och förutsättningar.

Alla våra lärare har en högskole/universitetsexamen som lärare/pedagoger i sitt valda ämnesområde och många arbetar även utanför Kulturskolan som koreografer, kompositörer, dansare, musiker och konstnärer.

Kulturskolan är en frivillig skolform. Våra mål och ämnesplaner ska därför inte jämföras med den obligatoriska skolans. Inte desto mindre är de viktiga för att skapa en tydlighet och en struktur åt vår verksamhet.

Öppet Hus!

Kom och prova på! Gratis!

Bild & form, dans, film, keramik, teater, skriva, musikinstrument och sång

Lördag 21 maj kl. 10-15
Musikens hus, Gustavsbergs centrum

Välkommen!

Stjärnklart!

En flygande föreställning för hela familjen!

Onsdag 18 maj kl. 18
Gustavsbergsteatern, Gustavsbergs centrum

Boka din plats på www.bokagrupp.se/varmdo
Gratis!
Välkommen!

Anmäl dig till höstens kurser!

Kurskatalogen öppnar måndag 23 maj kl. 10.

Välkommen att boka din kurs!

Kontakta Värmdö kulturskola

Klas Jättner
Kulturskolechef
08-570 482 05
klas.jattner@varmdo.se

Marie Törnblom
Administratör
08-570 482 06
kulturskolan@varmdo.se