Boka lokal

Värmdö kommun prioriterar barn- och ungdomsverksamhet - därför är våra idrottsanläggningar nästan alltid fullbokade av idrottsföreningar. Däremot finns det andra alternativ till salar för övriga föreningar och för privatpersoner.

På grund av covid-19 är möjligheten för allmänhet, företag och föreningslivet att boka lokaler, matsalar och mötesplatser fortsatt stängd.

  • Gustavsbergsteatern är stängd för bokning av offentliga arrangemang.


Övriga föreningar och privatpersoner får gärna hyra gymnastiksalar. För möten och barnkalas går det bra att hyra en skolmatsal eller Stavsnäs bygdegård. För kulturverksamhet finns lokaler i Ungkulturhuset , Gustavsbergsteatern, Centrumhuset samt Musikens hus.

Så bokar du

Du söker och bokar själv via vårt nya webbaserade bokningssystem Interbook Go. För att göra en bokningsförfrågan behöver du ha eller skapa en inloggning.

Gör en bokning via InterbookGolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vad kostar det?

Den kompletta prislistan för bokning av lokaler hittar du i dokumentet nedan.

Taxor för uthyrning av idrotts- och kulturlokaler


Kontakt

Bokningstelefon: 08-570 480 53

E-post för bokning: varmdo.boka-lokal@varmdo.se

Föreningsregister

I e-tjänstplattformen InterbookGo kan du, förutom att boka lokal, även se ett register på föreningar i Värmdö kommun. Du kan söka på föreningens namn och/eller verksamhet, geografiskt område eller kategori för att begränsa sökträffarna.

Gå till föreningsregistretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Relaterade dokument