Gustavsbergsprojektet

Gustavsberg befinner sig nu i en spännande och expansiv utvecklingsfas. Cirka 4 000 nya bostäder byggs i kulturhistorisk miljö nära skog och hav.

Karta över Gustavsbergsprojektets delområdenFörstora bilden

Klicka på kartan för att förstora den

Här föds det nya

Gustavsberg befinner sig nu i en spännande och expansiv utvecklingsfas. Cirka 4000 nya bostäder byggs i kulturhistorisk miljö nära skog och hav.

Värmdö kommuns välkända och anrika centralort får ett ordentligt lyft under de närmaste tio till tjugo åren. Samhället förtätas av de nya bostäderna och ett förbättrat gatunät växer fram. Bostadsrätter, hyresrätter, stadsradhus och småhus ska byggas i centrala Gustavsberg, där efterfrågan att bo är stor.

I Gustavsberg kan du bo, leva och verka i en modern, allsidig och trivsam tätort. Här har du nära till allt vad storstaden har att erbjuda samtidigt som skärgården och vackra naturområden finns runt hörnet.

Utöver naturen och de bostäder som erbjuds ges plats för restauranger, verksamhetslokaler och nya parker. Allt för ett levande samhälle med kontraster som berikar.

Prenumerera på nyhetsbrev om Gustavsbergsprojektet

Genom att lämna din e-postadress kommer du att få nyhetsbrevet mejlat till dig när det finns tillgängligt. Nyhetsbreven skickas ut när projektet har information att kommunicera och tiden mellan nyhetsbreven kan därför variera. Har du en gång anmält dig finns du med i vår mejllista och behöver inte anmäla dig på nytt. Mer om hur Värmdö kommun behandlar personuppgifter.